asedrfghyjertyuisdfgh

asedrfghyjertyuisdfgh

asedrfghyjertyuisdfgh

MAJOITUS

Scottsdale – “Beverly Hills of the Desert”
Valley of Aurinko paistaa kirkkaammat meidän Uusittu kotiin McCormick Ranch Golf Resort Scottsdale sijaitsee vain 5 minuutin päässä keskustasta, Kierland Commons ja sijaitsee keskellä palmuja, suihkulähteitä, ja romanttinen puutarha.

Scottsdale Golf Villas & Villa Estates at McCormick Ranch Golf Resort
Greatest Paikka sydämessä Scottsdale! Nauti ikuisesti näkymät McCormick Ranch golfkenttiä takapihalle. Nauti kaunis Sisustusarkkitehti suunnittelija Resort Villa Estate sijaitsee sydämessä Scottsdale tarjoaa ylellistä majoitusta sopivaksi tarpeisiin. Haluatko viikonloppuna autiomaassa paratiisi Scottsdale, tarvitsevat majoitusta ja täydellinen paikka liike-tai lomamatkalle, Waterfront Golf Resort Villa McCormick Ranch on valmis sinulle.

Meidän Resort Villa Estate McCormick Ranch Golf Resort Scottsdale
tarjoaa ylellisyyttä Villa Estate Taloyhtiöiden Suites laguuni-kuin järvi, golfkenttä ja trooppinen maisemointi. Olemme sitoutuneet henkilökohtaistaminen ja korostaa ainutlaatuinen persoonallisuus kunkin huoneen. Sinun Resort Villa Estate Taloyhtiöiden on varusteltu huippuluokan mukavuudet, kuten taulu-tv, 300 – kierre-count harmitteli lakanat, Carerra graniitti ja travertiini marmorinen kylpyhuone. Tämä ominaisuus on myös rohkea, nykyaikainen sisustus, huiman aulatila hallitsevat jyrkät 30-jalka-pitkä panoraama ikkunoista McCormick Ranch Golf Course ja suurin järvi Scottsdale-kaikki tallessa takana tyylikäs porte-cochere merkintä. HUOMAUTUS: laite ei ole hotelli vuokra-allas, joten sinun ei check-in hotellissa, saat pienempi päivittäin huoneen hintaan, ja varmasti enemmän päivitetty villa kuin muut huviloita osa hotellin vuokra-ohjelman. Hotellihuoneisiin hinnat koskevat Hotellissa.

TIETOA McCormick Ranch Golf Resort
Tämä Golf Resort on houkutteleva Hotellissa on yhteensä 36 reiän championship golf, rohkea, nykyaikainen sisustus, rehevän maisemointi ja laaja veden ominaisuuksia, kuten viehättävä Lakefront Boardwalk. Lisäksi lomakeskuksessa on monikäyttöinen tila, kuten kokoushuoneita, joissa jokaisessa on ainutlaatuinen ja houkutteleva ympäristössä telepäätelaitealaan sekä suurten konsernin liiketoiminnan ja hyvin räätälöityjä sosiaalisia tapahtumia.Resort ravintolat ovat avoinna yleisölle myös, Pinon, täyden palvelun ravintola vieressä lounge, tarjoilee Nuevo rannikko amerikkalaisia ​​ruokia käyttäen vain tuoreimpia luomuruokaa lähteitä-äyriäiset lennetään päivittäin, maahantuotujen artesaani-muotoillut pastat, kovettunut Italian lihat, perinneompelutekniikoita yrttejä ja vihanneksia peräisin paikallisilta viljelijöiltä …Golf Club on kaksi 36 reiän kursseja. Klubi sijaitsee noin 500 metrin päässä (yli järven ja 18. reiän McCormick Ranch Golf Club).

Meidän Rakennus
koostuu 5 yksityiset sviittiä nimetty kuuluisan golfin Scottsdale: Phil Mickelson, Aaron Baddely, Hale Irwin, Mark Calcavecchia ja Fred Couples. Kaikki sviitit on sisustettu ylellisesti, täysin yksityinen ja ole jaettu kenellekään.Aula, tietokoneen työaseman ja pesukoneita käyttöön kaikille rekisteröityneille vieraille.

Deluxe Majoitus
Meidän Deluxe majoitus on sydämessä Scottsdale oikeuden välillä suosituin hyväpalkkainen ravintola viihde piirit Kierland ja Scottsdale Fashion Square. Voit kävellä 5 kursseja ja joitakin hienoimmista ravintoloista Scottsdale lukien Royn Hawaiian Fusion, Chart House Seafood Restaurant & Ruth Chris Steak House, kaikki kävelymatkan päässä sinua oven deluxe-sviitissä.

Ylelliset vuodevaatteet
Sinulla on mahdollisuus valita makuuhuonetta king size tai kaksi erillistä vuodevaatteet.King size-vuoteet on deluxe mukavuutta laatu on king size muisti vaahto patja ja deluxe king size patja kansi. Myös nauttia yli 300 + korkea kierre-count Polo Ralph Lauren, Hotel Collection ja Nautica brändi arkkia.

Yhtiömme
on omistaa ja ylläpitää PGA ammattilaiset. Olemme tehneet golf lomapaketit yli 20 vuotta. TIEDÄMME GREAT golf loma OLTAVA joustavuutta, koska haluat aina yläpäätä kurssin laatua. Haluat varmistaa majoitus alussa vähintään 3-6 kuukautta eteenpäin, mutta sinun pitäisi odottaa varata golf enintään 1-2 viikkoa etukäteen, joten voit olla varma, että ei saada kursseja nähdä vihreät on aerified yli siemenineen tai saada huolto peruskorjaus. Plus sinun tulee saada alemmas GOLF HINNAT varauksen Lähtöajat muutama päivä ennen peliä. Myös monet golf loma toimijat tunkilla hinnat jos alkaa vaihtaa golf matkareitti. Koska meillä on golfin luonamme lähes joka viikko meillä pysyt tietenkin olosuhteet ja erityinen kurssi hinnoittelu ja mielellään tehdä kurssin suosituksia kaikille vieraillemme. Välitämme säästöt suoraan sinulle.

TWITTER

Loading