asedrfghyjertyuisdfgh

asedrfghyjertyuisdfgh

asedrfghyjertyuisdfgh

FERIEBOLIG

Scottsdale – ” Ørkenens Beverly Hills “
Solens dal skinner endnu lysere med vores nyrenoverede ejendom på McCormick Ranch Golf Resort i Scottsdale, som kun ligger 5 minutter fra midtbyen, Kierland og som er beliggende midt i mellem palmer, springvand og romantiske haver.

Scottsdale Golf Villas & Villa Ejendomme hos McCormick Ranch Golf Resort
Ligger på den bedste grund i hjertet af Scottsdale! Nyd en evig udsigt over McCormick Ranch golfbanerne fra baghaven. Nyd en arkitekt designet Resort Villa med smukt interiør, der ligger lige i hjertet af Scottsdale, og tilbyder en luksuriøs feriebolig, der passer til alles behov. Uanset om du ønsker en weekend i ørkenens paradis Scottsdale eller du behøver indkvartering og en perfekt beliggenhed til din virksomhed eller fritids aktiviteter, er en Waterfront Golf Resort Villa på McCormick Ranchen altid klar til at give dig en god oplevelse.

Vores Resort Ejendomme på McCormick Ranch Golf Resort i Scottsdale
tilbyder dig en luksus ejerlejlighed med tilhørende lagune -lignende sø, golfbane og tropiske landskabs områder. Vi forpligter os til at tilpasse og fremhæve den unikke personlighed i hvert enkelt værelse. Din Resort ejerlejlighed er fyldt med de nyeste bekvemmeligheder såsom fladskærms-tv , 300 tråds lagener, Carerra granit og Travertin marmoreret badeværelser. Huset har også en modig, moderne indretning, en kraftigt stigende lobby lounge domineret af nogle 10 meter høje panoramavinduer der vender ud mod McCormick Ranchs Golf bane og den største sø i Scottsdale, altsammen gemt bag stilfulde portnere- huse. BEMÆRK: Lejligheden er ikke en del af hotel udlejningen, så du tjekker ikke ind på hotellet, du får en lavere daglig værelsespris, og helt sikkert med mere luxus end andre villaer som er del af hotellet leje programmet. Satser for hotel gæster gælder til hotellets faciliteter og tjenester.

OM McCormick Ranch Golf Resort
Dette Golf Resort er en tillokkende Ejendom der har 36 huller mesterskabs golf, en modig, moderne indretning, frodige landskabs områder og omfattende vand egenskaber, herunder en smuk stranpromenade ved søen. Derudover har feriestedet flere multi-funktions rum, herunder mødelokaler, der hver især tilbyder unikke og tiltalende omgivelser som kan rumme både større forretnings grupper og skræddersyede sociale begivenheder. Resortens restauranter er åbne for offentligheden, herunder Pinon, en fuld- service restaurant der støder op til loungen, som serverer Det nye kystnære amerikanske køkken , som kun bruger de friskeste økologiske fødevarer – skaldyr der bliver fløjet i dagligt, importerede håndlavet pasta, dejligt italiensk kød, krydderurter og grøntsager fra lokale landmænd … Golfklubben har to 36 hullers mesterskabsbaner. Klubhuset er omkring 500 meter væk (på den anden side af søen og det 18. hul ) .

Vores bygning
består af 5 private lejligheder, alle opkaldt efter berømte golfspillere fra Scottsdale : Phil Mickelson, Aaron Baddely, Hale Irwin, Mark Calcavecchia og Fred Couples. Alle vores lejligheder er luksuriøst indrettet, helt private og skal ikke deles med nogen. Lobbyen, computere og vaskeri maskiner må benyttes af alle registrerede gæster.

Deluxe Overnatning
Vores Deluxe boliger er i hjertet af Scottsdale, midt i mellem de mest populære og fornemme restauranter i Forlystelseskvartererne Kierland og Scottsdale Fashion Square. Du kan gå til 5 spisesteder og nogle af de fineste restauranter i Scottsdale, herunder Roys Hawaiian Fusion, Chart House Seafood Restaurant & Ruth Chris Steak House, alle inden for gå afstand fra dit dør trin i din deluxe suite.

Deluxe sengetøj
Du kan vælge mellem soveværelser med dobbelt eller to tvillinge senge. Dobbelt sengene har luksus komfort og kvalitet, de har en dobbelt størrelse hukommelses skum madras og luksus dobbelt madras lagen. Nyd også det over 300 + tråds- Polo Ralph Lauren, Hotel Collection og Nautica mærket lagen.

Vores virksomhed ejes og drives af PGA Professionals.
Vi har lavet pakker med golf ferier i over 20 år. VI VED AT EN DEJLIG GOLF FERIE SKAL have fleksibilitet, fordi du altid forventer super bane kvalitet. Du skal bestille din bolig tidligt, mindst 3-6 måneder forude, men du bør vente med at bestille dit golf spil til 1-2 uger før din ankomst, så du kan være sikker på ikke at du ikke kommer til se Greens som blive vandet, til sået eller som er under vedligeholdelse. Plus du vil få en LAVERE GOLF PRIS hvis du booker et par dage før du skal spille. Mange golf ferie forhandlere vil sætte prisen op, hvis du begynder at ændre i din golf rejseplan. Men da vi har golfspillere boende hos os næsten hver uge, er vi på toppen med bane betingelser og specialkursus priser, og vi anbefaler gladeligt kurser til alle vores gæster. Vi vil videregive de besparelser direkte til dig.

TWITTER

Loading